Synective söker embedded-utvecklare

Som Nordens vassaste konsult-team inom FPGA-teknik behöver vi blir fler!
Är du  slipad embeddedutvecklare som brinner för det du gör och som gillar tekniska utmaningar? Ser du lösningar hellre än problem och sätter dig snabbt in i nya saker? Är du van att jobba i projekt och att nå uppsatta mål i rätt tid och med rätt kvalitet? Då är vi på samma våglängd och vi vill gärna träffa dig!

Synective jobbar med unika hårdvarunära lösningar inom systemdesign och systemoptimering, där fokus ligger på maximala prestanda, ofta 10-100 gånger högre än vad rena CPU-baserade system kan uppnå. Vi erbjuder garanterat intressanta och utmanande arbetsuppgifter i spännande projekt, där kompetens inom våra nyckelområden är i fokus.

Vi söker dig med erfarenhet av utveckling i embeddedmiljö, med fokus på beräkningsintensiva applikationer och algoritmer inom signal- och bildbehandling. Du ska kittlas av utmaningen att bemästra komplexa embeddedsystem, med kanske en blandning av både ARM-processorer, DSPer och FPGAer, och helst känna dig lika hemma med C/C++ som med VHDL/Verilog som programmeringspråk.

Hos oss jobbar du antingen i en konsultroll på plats ute hos kund eller med helhetsåttaganden i våra egna lokaler. Vi har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och ett väl sammansvetsat team, samtidigt som vi jobbar globalt med kunder både inom och utanför Sverige.

Läs mer om oss och våra lediga tjänster här.

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer:
Stockholm: Gunnar Stjernberg,  0708-688445
Linköping : Magnus Peterson,  013-4651042
Göteborg : Sven Holmquist,  031-7607241

Eller hör av dig via email: work@synective.se.

Välkommen med din ansökan!